Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start but don't work.. RCVS
04-25-2011, 11:00 PM,
#1
Start but don't work.. RCVS
Hello!
Sorry for my english, i'm french Confused .
I encountered a problem at installation of RCVS.
In the config.php, i put my domain name : http://www.gowavecam.com/services/connect.php
After, I put to the button START, and the software don't search a partner..
And I tried to change de domain in config.php to : http://s360247046.onlinehome.fr/services/connect.php
( It's the same FTP ) gowavecam is the domain of s360247046.

and when i go to http://s360247046.onlinehome.fr/, the software search!!
But I wan't the gowavecam.com domain works..

Please help Undecided
Reply
04-26-2011, 12:13 AM,
#2
RE: Start but don't work.. RCVS
Please read this post and check all steps: http://www.videosoftware.pro/forum/THREAD-RVCS-versions-Upgrade?pid=1464#pid1464
Reply
04-26-2011, 01:38 AM,
#3
RE: Start but don't work.. RCVS
(04-26-2011, 12:13 AM)JabberCam Wrote:  Please read this post and check all steps: http://www.videosoftware.pro/forum/THREAD-RVCS-versions-Upgrade?pid=1464#pid1464

THANK YOU !!! WORKS !!!
But I have a new problem Undecided
I tried to connect with my friend online, and RCVS push to next button automatically at ~4 seconds .. Why ? I need to change something ?!
Or this is a computer of my friend ?
Reply
04-26-2011, 08:40 AM,
#4
RE: Start but don't work.. RCVS
Please PM your domain.
Reply
04-27-2011, 07:11 AM,
#5
RE: Start but don't work.. RCVS
Sorry, Problem resolved! Big Grin Big Grin Big Grin
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)