Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
App loads but is blank.
04-15-2010, 03:35 AM,
#1
App loads but is blank.
We use Zend Framework for site construction so our folder structure does not always match our URLs. In order to keep the folder structure clean, rather than placing the files into the webdoc root (/home/public/) we have installed the entire code into a folder called “camapp” (/home/public/camapp/).

Now, browsing directly to the app at http://my-domain.com/camapp/ChatRouletteClone.html and everything works fine.

But we want to embed the .swf into our own page. So I've embedded it into a file that is viewed with a URL like http://my-domain.com/jabber as an example. In the file that gets used for that URL I have sourced the app with /camapp/ChatRouletteClone.swf

The problem: the flash file loads so I know the browser/page/etc is finding the .swf. But the app is missing all the text. (see attached)

I’m thinking that it is confused about where to find all its components or something. I am wondering if there is a setting somewhere to let the app know where it is located or something. Is it in the source and would need to be rebuilt? Any help or ideas would be greatly appreciated.

Thanks.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
04-15-2010, 05:30 AM,
#2
RE: App loads but is blank.
Where have u kept ur lang_em.xml?

it should be in jabbercam/lang/ folder
Reply
04-15-2010, 06:34 AM, (This post was last modified: 04-15-2010, 06:47 AM by Jack.R.Abbit.)
#3
RE: App loads but is blank.
Once inside of the /camapp/ folder everything is as it was in the package and is in the same location relative to the .swf file. So our file structure looks like this:
Code:
home/
|-public/
  |-camapp/
    |-AC_OETags.js
    |-BgImage1.jpg
    |-BgImage2.jpg
    |-BgImage3.jpg
    |-BgImage4.jpg
    |-BgImage5.jpg
    |-BgImage6.jpg
    |-CHAINLOG.txt
    |-CHANGES.txt
    |-ChatRouletteClone.html
    |-chatroulette_clone.sql
    |-ChatRouletteClone.swf
    |-history/
    | |-history.css
    | |-historyFrame.html
    | |-history.js
    |
    |-INSTALL.txt
    |-jabbercam/
    | |-config.php
    | |-functions.php
    | |-install.php
    | |-language/
    |   |-lang_ch.xml
    |   |-lang_de.xml
    |   |-lang_en.xml
    |   |-lang_fr.xml
    |   |-lang_hu.xml
    |   |-lang_it.xml
    |   |-lang_ro.xml
    |
    |-LICENSE.txt
    |-playerProductInstall.swf
    |-README.txt
It also is not getting the background images.
ok... just did some testing and it turns out that it doesn't seem to matter where the .swf file is but it always assumes that "jabbercam" folder is going to be at webdoc root. I renamed "camapp" folder to "jabbercam", moved stuff around and it now works. I'll assume that this dependency is in the source and could be corrected with a edit/re-build. But that'll wait for another day. It seems to me that the app should probably be able to determine its location and grab everything relative to itself but I'm not familiar with how these things work.
Reply
04-15-2010, 08:11 AM,
#4
RE: App loads but is blank.
you can change location of jabbercam folder by changing config.php

and specify http://www.your-domain.com/abc/jabbercam/function.php

lik that..
Reply
04-15-2010, 08:52 AM,
#5
RE: App loads but is blank.
I assume you are talking about:
Code:
$WEB_SERVICE_URL = "http://my-domain.com/jabbercam/functions.php";
I was under the impression that was not used for a Red5 implementation.
Reply
04-15-2010, 11:29 AM,
#6
RE: App loads but is blank.
I didnt knew you wre talking about red5...


(04-15-2010, 08:52 AM)Jack.R.Abbit Wrote:  I assume you are talking about:
Code:
$WEB_SERVICE_URL = "http://my-domain.com/jabbercam/functions.php";
I was under the impression that was not used for a Red5 implementation.
Reply
04-15-2010, 04:56 PM,
#7
RE: App loads but is blank.
You should use a http request monitor and see from where is it trying to load resources.
The redirection you're using is confusing flash.

For that, you can use the <base> parameter at your embed code to set the root folder of where swf file is sitting.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)